Ook een gratis abonnement op ons TU Magazine?
Stuur een mail met uw naam en adres naar ejakkerman@tukampen.nl Dan ontvangt u twee keer per jaar ons magazine gratis thuis op de mat.
Liever in uw mailbox? Dat kan ook als u uw mailadres doorgeeft aan ejakkerman@tukampen.nl

Alle magazines in een overzicht? Klik hier

Heeft u feedback voor de redactie? Stuur het in via het feedbackformulier.

 

Meer weten? Mail of bel

E.J. Akkerman

ejakkerman@tukampen.nl

038-4471710

Veelgestelde vragen

Meer weten over TU Kampen of een opleiding volgen? Bekijk de veelgestelde vragen

De Theologische Universiteit ontvangt gedeeltelijke rijksbekostiging en daarnaast
een jaarlijkse bijdrage vanuit de kerken. Voor een aantal projecten en activiteiten
is de Universiteit afhankelijk van giften. De Theologische Universiteit is een Algemeen
Nut Beogende Instelling. Uw giften zijn daardoor aftrekbaar voor de belasting.
Hoe kan ik de tekst op de homepage wijzigen? Ik wil deze graag wijzigen in:
TU Kampen verbindt Bijbel en leven
In Kampen studeer je theologie terwijl je midden in deze tijd en in deze wereld staat. We zijn onder de indruk van God en zijn werken en maken daarom intensief studie van de Bijbel. Naast een bachelor opleiding Theologie bieden we ook twee masters Theologie aan. Een algemene éénjarige master en de driejarige master waarin je wordt opgeleid tot predikant. Daarnaast verrichten we ook wetenschappelijk onderzoek.

Wanneer u een bezoek brengt aan de bibliotheek, kunt u ingeschreven worden. Er wordt dan een lenerspas voor u gemaakt. Neemt u hiervoor een legitimatiebewijs en adresbewijs mee.

Het lidmaatschap staat open voor medewerkers en studenten van de TU en voor belangstellenden.

Nee.  Aan de TU Kampen studeren mensen uit verschillende kerkelijke richtingen. Iedereen die respect heeft voor de gereformeerde uitgangspunten van de universiteit is welkom.

Met een studie theologie kan je verschillende kanten op. Voorbeelden van beroepen van onze afgestudeerden: journalist, redacteur, docent (VO/MBO/HBO/WO), onderzoeker, onderzoeksmedewerker, kerkelijk werker, missionair werker, jongerenwerker, diaconaal werker, kerkplanter, beleidsmedewerker, zendeling, geestelijk verzorger, ethicus, historicus, bijbelvertaler en (Kerkelijk) Adviseur. Wil je predikant worden? Kies dan voor onze predikantsmaster.

Wanneer u een bezoek brengt aan de bibliotheek, kunt u ingeschreven worden. Er wordt dan een    lenerspas voor u gemaakt. Neemt u hiervoor een legitimatiebewijs en adresbewijs mee.