Ben je je aan het oriënteren op het volgen van een minor? In Kampen kun je als niet-theologiestudent een minor invullen met vakken naar eigen keuze.

De TU Kampen wil open én academisch nadenken over de Bijbel, geloven en kerk-zijn, hierin kun jij als student van buitenaf delen. Door bij ons een minor te volgen kom je in aanraking met écht gelovige en tegelijk academische docenten en kritische theologiestudenten. Zo kan je je blik verbreden en verdiepen in de theologie.

De minor is zelf in te vullen met vakken uit de bachelor Theologie. Hierbij kun je dus niet alleen vakken uit het derde jaar, maar ook vakken uit het eerste en tweede jaar kiezen. Er zijn echter wel uitzonderingen. Bij sommige vakken is voorkennis nodig, waardoor er een ingangseis is. Kijk in de studiegids om zelf te oriënteren op de aangeboden vakken binnen de bachelor Theologie. Je kunt in de studiegids selecteren op vakken die geen ingangseisen hebben. De minor stel je altijd samen in overleg met de onderwijscoördinator. Zij kan je ook adviseren over de vakken die passen bij je interesse en bij inroostering.

Stel dat er vanuit je opleiding qua studielast minder dan 30 ects is geroosterd voor de invulling van de minor of dat je vakken in andere periodes wilt volgen, dan is het mogelijk dit praktisch af te stemmen met de onderwijscoördinator. Zo kun je bijvoorbeeld ook een minor invullen met een studielast van 15 ECTS of vakken volgen uit periode C en D.

Meer weten? Mail, app of bel

E. Blokland

eblokland@tukampen.nl