Open dag/meeloopdag

Wil je proeven of Theologie iets voor je is? Kom naar de open dag, of loop een dag mee. Open dagen in het seizoen 2017-2018: Donderdag 12 oktober 2017, donderdag 8 februari 2018. Open masteravonden: donderdag 15 maart 2018 en donderdag 21 juni 2018.

Een dagje theologiestudent zijn

We organiseren regelmatig open dagen of meeloopdagen. Een open dag start met een voorlichtingsbijeenkomst en een instapcollege door een student. Je wordt de hele dag begeleid door een student en onze onderwijsadviseur. Je maakt een chapelviering mee en wij verzorgen een lunch tijdens de lunchpauze. 's Middags mag je aansluiten bij colleges naar jouw keuze en aan het einde dag wordt je uitgenodigd om van het studentenleven te proeven. Je bent van harte welkom bij studenten thuis te eten en om de studentensoos te bezoeken. Het precieze programma kun je aanvragen bij de onderwijscoördinator.

 Een andere goede manier om kennis te maken met onze universiteit is een meeloopdag. Je bent een dag lang student theologie: Je volgt  colleges, kunt uitgebreid vragen stellen aan docenten en studenten en als je dat wilt 's avonds nog van het studentenleven proeven. Interesse? Meld je aan via het aanmeldingsformulier of neem contact op met de onderwijscoördinator, mw. Elizabeth Blokland.