EmailTwitterFacebookLinkedInGoogle Plus One

Open dag/meeloopdag

Wil je proeven of Theologie iets voor je is? Kom naar de open dag, of loop een dag mee.

Open dag

We organiseren regelmatig open dagen of meeloopdagen. Tijdens een open dag staat de koffie om 9:00 voor je klaar en beginnen we de dag met een voorlichtingsbijeenkomst en een instapcollege door een student. Je wordt de hele dag begeleid door een student en onze onderwijsadviseur. Je maakt een chapelviering mee en wij verzorgen een lunch tijdens de lunchpauze. 's Middags mag je aansluiten bij colleges naar jouw keuze en aan het einde dag wordt je uitgenodigd om van het studentenleven te proeven. Je bent van harte welkom bij studenten thuis te eten en om de studentensoos te bezoeken. Het precieze programma kun je aanvragen bij de onderwijscoördinator.

Wil je je aanmelden? Gebruik het aanmeldingsformulier of neem contact op met de onderwijscoördinator, mw. Elizabeth Blokland.

Meeloopdag

Heb je onze laatste open dag op 9 februari 2017 gemist? Een andere goede manier om kennis te maken met onze universiteit is een meeloopdag. Je bent een dag lang student theologie: Je volgt  colleges, kunt uitgebreid vragen stellen aan docenten en studenten en als je dat wilt 's avonds nog van het studentenleven proeven. Interesse? Meld je aan via het aanmeldingsformulier of neem contact op met de onderwijscoördinator, mw. Elizabeth Blokland.