Als universiteit geloven we dat God voor ons zorgt, ook in deze omstandigheden die onzekerheid en zorgen met zich mee brengen. Wij bidden voor onze studenten, medewerkers en mensen om ons heen. We proberen elkaar in deze moeilijke tijden te helpen en naar elkaar om te kijken.

Op deze pagina zetten we alle relevante informatie op een rij om medewerkers en studenten van de Theologische Universiteit Kampen zo goed mogelijk te informeren over de maatregelen rondom het Coronavirus.

Langzamerhand wordt er toegewerkt naar volledige openstelling en daar kijken we allemaal naar uit! Vanuit het ministerie en de verenigingen van universiteiten en hogescholen zijn er scenario’s geschreven voor het nieuwe academisch jaar. Het basisscenario komt er voor onze instelling op neer dat vrijwel alles weer op locatie kan, waarbij studenten onderling ook geen afstand meer hoeven te bewaren zodat de ruimtes die we hebben beter benut kunnen worden.

Voor nu gelden echter nog de basismaatregelen met beperkte openstelling. Bovenop wat er aan onderwijsactiviteiten op locatie al wordt gedaan, houdt dat tot nadere berichtgeving de volgende versoepelingen in:

  • Alle studieruimten worden opengesteld. Reserveren is niet verplicht.
  • Afstudeervoordrachten en bachelorproeven kunnen in de TU worden georganiseerd. Het maximum aantal aanwezigen wordt bepaald door het aantal personen dat maximaal in een ruimte aanwezig mag zijn. De maximale groepsgrootte is daarmee 16 personen. Registratie vooraf is verplicht. Dit kan via https://www.tukampen.nl/registreren/.
  • Vergaderingen/overleggen kunnen wanneer dit nodig wordt geacht in de TU worden gehouden. Het maximum aantal aanwezigen wordt bepaald door het aantal personen dat maximaal in een ruimte aanwezig mag zijn. De maximale groepsgrootte is daarmee 16 personen.
  • Promoties, diploma uitreikingen en personeelsbijeenkomsten worden extern gehouden (Nieuwe Kerk). Voor deze bijeenkomsten geldt een maximum van 50 personen. Registratie vooraf is verplicht. Dit kan via https://www.tukampen.nl/registreren/.
  • De TU faciliteert op dit moment nog geen borrels of lunches bij deze grote gelegenheden.

Afgezien van noodzakelijke aanwezigheid op locatie en bovengenoemde uitzonderingen, blijft de regel dat iedereen zoveel mogelijk thuis werkt.

 

 

Meer weten? Mail of bel

H.W. den Boer

hwdenboer@tukampen.nl

038-4471710