• Premaster aanvullingsminor (15 EC)

Dit pakket is speciaal ontwikkeld als aanvullend op een minor van 15 EC, om daarmee door te stromen naar één van onze masters, maar is ook zelfstandig te volgen.

De premaster aanvulling bestaat uit 3 modules van elk  5 EC:  Oude Testament, Nieuwe Testament– Systematische Theologie. Deze modules kan je grotendeels in begeleide zelfstudie volgen, op het moment waarop het jou uitkomt.

  • Premaster als minor (30-70 EC)

Een premaster is een schakelpakket tussen je (niet-) theologische HBO of WO-opleiding en een master aan onze universiteit. Dit schakelpakket kan je volgen als je al (lang geleden) je andere opleiding hebt afgerond, maar kan je ook volgen tijdens je huidige opleiding. In het kort bestaat de premaster uit:

  • 20 EC (voor HBO-studenten) of 30 EC (voor WO-studenten) bestaande uit vaste modules verspreid over periode A en B
  • Minimaal 10 EC keuzemodules, afhankelijk van de keuze voor master
  • Voor HBO-studenten: 10 EC Bachelorproef of dit combineren met afstudeerwerk van je eigen instelling
  • Meer info, zie premaster

Ingangseisen

De minoren van de TU zijn toegankelijk voor alle studenten van alle andere universiteiten en hogescholen die hun eerste jaar (propedeuse) hebben afgerond.

Inschrijven

Wil je je aanmelden voor een minor, of meer weten? Neem contact op met de studieadviseur: studieadvies@tukampen.nl. Inschrijven voor een minor kan tot 1 mei. Na deze datum wordt gekeken hoeveel aanmeldingen er voor elke minor zijn. Een minor gaat door bij minimaal 4 studenten. De premaster als minor gaat altijd door.