Wil jij bijdragen aan zingeving?  Dan zit er misschien wel een theoloog in jou! Of je nu predikant wilt worden of op een andere wijze wilt bijdragen aan de samenleving, in Kampen ontdek je op welke manier theologie past bij jouw toekomst.

Nieuwsgierig?  Je bent van harte welkom om een dag mee lopen met de colleges. In verband met de coronacrisis kan dat alleen online.

Dat kan op donderdag 7 mei, donderdag 14 mei, donderdag 28 mei of donderdag 4 juni.

De studieadviseur vertelt je alles wat je wilt weten over studeren aan de TU Kampen en je mag meedoen met een chapelviering. Meld je aan via kennismaken@tukampen.nl.

Tijdens je studie theologie leer je Bijbel en leven aan elkaar te verbinden. Je kunt in de Bachelor kiezen voor een theologisch profiel waarin de Bijbeltalen een belangrijke rol spelen, of voor de route religie en samenleving met modules die verbinding leggen tussen theologie en maatschappelijke vragen:

zingeving en filosofie, digitale samenleving, politiek en recht en ondernemerschap en organisatiekunde.

Tijdens je opleiding word je begeleid bij het ontdekken wat je roeping is als christen in de samenleving. Als je kiest voor een route religie en samenleving kan je na de bachelor doorstromen naar een niet-theologische masteropleiding. Voor meer informatie over onze masteropleidingen kan je hier onze webinar bekijken of je aanmelden voor een online college.