Kopiëren

In de bibliotheek is een kopieerapparaat aanwezig. Betalen kan met muntgeld in de automaat naast het kopieerapparaat (€ 0,05 per kopie – A4).
Tevens is het mogelijk tegen extra vergoeding kopieën/scans te laten maken.

Lenerspas 

Bij verlies of beschadiging kan tegen vergoeding een nieuwe pas verstrekt worden.
Nieuwe lenerspas                                  € 2,50
Nieuwe studentenpas (chipkaart)      € 5,00

Aanvragen boeken van TU Apeldoorn of John Smyth Library Amsterdam

Boeken uit de collecties van de Theologische Universiteit Apeldoorn en John Smyth Library kunt u via de catalogus van TU Kampen aanvragen. Van onderstaande leners wordt een vergoeding gevraagd, wanneer gekozen wordt het materiaal in Kampen af te halen.

Medewerker / student andere wetenschappelijke instelling   € 5,00 per boek
Predikant / theoloog / kerkelijk werker                                        € 5,00 per boek
Incidentele lener                                                                               € 5,00 per boek

NB: boete voor niet afhalen van dergelijke aanvragen bedraagt € 5,00 per boek voor alle leners, niet alleen voor bovengenoemde categorieën.

Aanvragen boeken en artikelen uit andere bibliotheken (IBL)

Bij het aanvragen van boeken uit andere bibliotheken verleent de bibliotheek bemiddeling voor medewerkers en studenten van de TU. De kosten daarvan zijn voor de rekening van de aanvrager.Aanvragen kunnen per e-mail aan de bibliotheek worden doorgegeven.

Boek       € 13,00 per band (uit buitenlandse bibliotheek € 16,00 per band)
Kopie      € 6,50 per artikel

Veelgestelde vragen

Meer weten over TU Kampen of een opleiding volgen? Bekijk de veelgestelde vragen

Het lidmaatschap staat open voor medewerkers en studenten van de TU en voor belangstellenden.

Wanneer u een bezoek brengt aan de bibliotheek, kunt u ingeschreven worden. Er wordt dan een lenerspas voor u gemaakt. Neemt u hiervoor een legitimatiebewijs en adresbewijs mee.

Wanneer u uw wachtwoord wilt wijzigen of bent vergeten, kunt u een link opvragen voor wijziging van uw wachtwoord. Hiervoor klikt u op “Sign in”- knop rechts bovenaan op de website van de catalogus en vervolgens op “Set/reset password”. Het wachtwoord is hoofdlettergevoelig en moet minimaal bestaan uit 9 tekens, waaronder een niet-alfabetisch teken. De tekens : ; ‘ . zijn niet toegestaan.

U klikt dan op “John Smyth Library users / other users”. Vervolgens kunt u de catalogus gebruiken, zoals u gewend bent.
Studenten en medewerkers van TU Kampen kunnen gebruik maken van de onderste link en inloggen met hun lenernummer.

Het aantal leningen verschilt per lenercategorie. In het leenreglement onder 4.3 vindt u het maximaal aantal leningen per categorie.

Het boek moet van een andere locatie naar Kampen gebracht worden of het boek is uitgeleend. Zodra het boek in de bibliotheek van Kampen (terug) is, ontvangt u een e-mail dat het voor u klaar ligt. Wanneer dit niet het geval is, wendt u zich dan tot de uitleenbalie.

Wanneer u zich in de bibliotheek bevindt,  krijgt u, wanneer u op de “Access online” link klikt, direct toegang tot digitale publicaties. Mocht dit niet het geval zijn, stel dan het bibliotheekpersoneel op de hoogte. Alleen medewerkers en studenten van de TU kunnen ook elders toegang krijgen tot de digitale collectie van de Theologische Universiteit. Zodra u op de “Access online” link klikt, verschijnt er  een inlogscherm. Hier logt u in met uw lenernummer en bijbehorend wachtwoord.